AcasăExterneAl doilea atac armat din California în 48 de ore. 18 oameni...

Al doilea atac armat din California în 48 de ore. 18 oameni au fost împușcați mortal de același suspect. VIDEO

Un bărbat înarmat a ucis şapte persoane înainte de a fi arestat, luni, în California, la doar două zile după ce un incident similar s-a soldat cu 11 morţi. Autoritățile americane anunță că atacatorul ar putea fi același în ambele atacuri armate.

Acest nou atentat a avut loc la mai puţin de 48 de ore după ce un trăgător de origine asiatică a ucis 11 persoane într-o sală de dans de lângă Los Angeles.

„Mă aflu la spital pentru a mă întâlni cu victimele unei atac armat în masă când sunt chemat pentru a mi se raporta un alt atac armat. De data aceasta la Half Moon Bay. Tragedie după tragedie”, a scris democratul pe Twitter, potrivit agerpres.

Cine sunt victimele ultimului atac armat din California

Biroul şerifului din San Mateo a anunțat pe rețelele sociale că agenţii au intervenit după „un atac armat care a făcut mai multe victime” și la scurt timp și arestarea unui suspect.

„Suspectul a fost arestat. Nu mai există niciun pericol pentru populaţie în acest moment”, a scris pe Twitter biroul şerifului din comitatul San Mateo, care include oraşul Half Moon Bay unde au avut loc tragediile.

Victimele sunt muncitori agricoli chinezi, potrivit unui ales local citat de NBC. Arestarea suspectului, numit de posturile locale ABC şi NBC drept Zhao Chunli, 67 de ani, a fost filmată de ambele canale.

Suspectul este tot asiatic

Un asiatic, îmbrăcat într-o vestă gri cu mâneci roşii şi o şapcă gri deschis, este întins la pământ şi încătuşat, apoi percheziţionat, înainte de a fi escortat de mai mulţi poliţişti.

Suspectul se numește Chunli Zhao și are 67 de ani / foto San Mateo Sheriffs Department

Potrivit NBC, bărbatul a fost reperat în vehiculul său în parcarea secţiei de poliţie din Half Moon Bay, iar în maşina lui a fost găsită o armă. Preşedintele american, Joe Biden “a cerut forţelor de ordine federale să ofere toată asistenţa necesară autorităţilor locale”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.