x


  • EUR
    4.7777
    USD
    4.3149
string(16) "instant-articles"

Alarmant! Jumătate dintre tinerii din România vor să FUGĂ DIN ȚARĂ!

„Un rol important în evoluția ulterioară a sistemului energetic românesc îl au tinerii. Să susținem tinerii, generațiile de viitori specialiști în energie, în demersurile lor”, este îndemnul lui Ion Lungu, Președinte AFEER, Moderator la Conferința anuală InvesTenergy.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 15.10.2019, 11:05

“Tinerii energeticieni vor să rămână să facă performanță în România, însă au nevoie de recunoaștere, susținere și promovare”.

 

Afirmația aparține Elenei Ratcu, „Părintele” FEL – Future Energy Leaders, un program al CNR-CME dedicat tinerilor din energie. Publicația InvesTenergy susține și promovează tinerii, viitori specialiști, energeticieni ai României. Ediția din acest an a Conferinței anuale InvesTenergy a fost deschisă, deopotrivă, de seniorii din energie – Domnii Dumitru Chiriță, președinte ANRE și Doru Vișan, Secretar de stat Ministerul Energiei – și de doi tineri frumoși, deștepți, implicați, campioni în ceea ce fac: Claudiu Butacu și Mihai Toader-Pasti.

 

Amândoi au fost selectați în cei 100 de viitori lideri din energie în cadrul programului Consiliului Mondial al Energiei, au construit case solare premiate internațional, promovează și sprijină prosumatorii și acționează cu optimis, convingere și responsabilitate, scrie investenergy.ro