x


  • EUR
    4.8393
    USD
    4.2695
string(7) "externe"

Alegerea neaşteptată a lui PUTIN. Ce job şi-a găsit, dacă nu va câştiga prezidenţialele în martie

Vladimir Putin şi-a găsit vocaţia. Şi nu este una la care s-ar aştepta mulţi. Liderul de la Kremlin vrea să se orienteze spre agricultură, dacă nu obţine un nou mandat la conducerea ţării.

Author: Mihai Voican | Sursa: Realitatea.NET | Publicat: 02.02.2018, 15:17

Nu există aproape nicio şansă ca Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, să piardă alegerile prezidenţiale din luna martie. Autorităţile i-au interzis participarea la scrutin principalului său oponent, iar presa şi opinia publică îl susţin puternic pe actualul şef al statului, pentru un niou mandat.

 

În timpul unei vizite la o fabrică de utilaje agricole, în plină campanie electorală, şeful statului a găsit şi un moment pentru a răta, în glumă, că este aproape de oamenii muncii.

 

Putin a testat un simulator de condus combine şi a fost încântat. Directorul fabricii a promis că îl va angaja pe Putin, dacă rămâne fără actualul loc de muncă după alegeri.

 

”Dacă se întâmplă ceva, voi începe să lucrez ca şofer de combină după 18 martie”, a spus Putin. ”Nicio problemă, absolut nicio problemă”, a asigurat directorul, scrie realitatea.net