x


 • EUR
  4.5988
  USD
  3.9154
 • 14° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  35 km/h
  Umiditate

  97%
  Presiune

  33695 hPa
string(9) "lifestyle"

Alegerea unui inel de logodna implică atenție la detalii. Care sunt sfaturile specialiștilor de la e-ring.ro

Pentru foarte multe persoane care vor să facă următorul pas în relația pe care o au, alegerea unui inel de logodnă poate fi destul de dificilă. Emoțiile pe care le presupun o cerere în căsătorie sunt amplificate și de faptul că inelul de logodnă ar putea fi unul care să nu fie potrivit.

Author: Mircea Popa | Sursa: Money.ro | Publicat: 26.11.2016, 8:59 | Actualizat: 26.11.2016, 8:59

Înțelegând toate aceste aspecte, specialiștii de la e-ring.ro oferă o serie de sfaturi pentru cei care vor să audă acel „da” și să se asigure că inelul de logodnă va fi unul care va atrage privirea și admirația celor din jur, inclusiv a viitoarei mirese.

Alegerea modelului

Plecând de la un buget stabilit, fiecare persoană poate beneficia de o consultanță din partea experților de la www.e-ring.ro, astfel încât alegerea unui model se poate face împreună cu aceștia sau se pot crea inele mai originale, inspirate din diverse modele.

În funcție de design-ul dorit, sursele de inspirație pot fi diverse. Se poate opta pentru unele modele standard, ce se regăsesc și pe site-ul e-ring.ro, sau se poate crea după un desen, o schiță sau diferite fotografii acea bijuterie perfectă ce o va încânta pe viitoarea mireasă.

Cei care vor să aleagă modelele standarde trebuie să știe că există următoarele variante:

Solitaire – acesta este modelul clasic pentru inelele de logodnă și este realizat folosind o singură piatră prețioasă;

Three-stone – asa cum arată și denumirea, acest inel prezintă trei pietre prețioase, una de dimensiune mai mare și două de dimensiuni mai mici, poziționate de-o parte și de alta;

Halo – un model foarte des folosit, care are aspectul unei flori, cu o piatră prețioasă de dimensiune mai mare, poziționată central, înconjurată de altele mai mici;

Side-stone – la acest model se remarcă o piatră prețioasă de dimensiune mai mare, iar aceasta este flancată de mai multe pietre prețioase mai mici, de-o parte și de alta;

Eternity – conceptul acestui inel este de a oferi o linie simetrică, caracterizată de eleganță, iar acest lucru este perfect realizat folosind pietre prețioase de dimensiuni egale și așezate într-o linie.

Alegerea materialului și a pietrelor prețioase

Un alt aspect destul de important atunci când se alege un inel de logodnă este cel referitor la materialul folosit, respectiv la pietrele prețioase care oferă acea strălucire și atrage privirea.

Referitor la material, se poate alege aurul alb sau cel galben, precum și densitatea acestuia, fiind recomandate cele de 14K sau de 18K. De asemenea, din rândul pietrelor prețioase se poate alege, după preferințe, între diamant, smarald, rubin sau safir. Fiecare dintre acestea prezintă anumite aspecte ce oferă frumusețe și valoare inelului de logodnă.

Alegerea mărimii

În cele din urmă, alegerea mărimii pe care o are inelul este una destul de importantă. Cea mai simplă modalitate de a se lua această decizie este cea comparativă, mai exact având ca reper alte bijuterii purtate de viitoarea mireasă, însă dacă acest lucru nu este posibil se poate opta pentru o mărime standard. Aceasta este reprezentată de mărimea 52, care, dacă nu este cea potrivită, poate fi redimensionată fără vreun cost suplimentar, doar pentru clienții site-ului www.e-ring.ro.

Cei care doresc să afle mai multe detalii referitoare la inelele de logodnă o pot face folosind următoarele date de contact:

E-Ring

Telefon: 0746 11 43 87 / 0724 72 67 63 / 0213 13 83 58

E-mail: office@e-ring.ro

www.e-ring.ro