AcasăPoliticAlegeri 2024. ”Orice este posibil!”

Alegeri 2024. ”Orice este posibil!”

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş a declarat luni seară la TVR Info, despre schimbările aşteptate la nivelul coaliţiei de guvernare, la rodaca premierilor din luna mai, că nu este un an uşor 2024 şi de aceea crede că trebuie multă chibzuinţă din partea membrilor coaliţiei, când se vor decide fie să păstreze protocolul, fie să îl modifice, el arătând că orice scenariu este posibil şi poate să afecteze anumite ministere. Despre ruperea coaliţiei, Boloş a spus că nu crede în acest scenariu şi în opinia sa aceasta este coaliţia care are o perioadă de parteneriat lungă la dispoziţie pentru că este spre binele românilor.

Ministrul Marcel Boloş a afirmat că este o decizie pe care o va lua coaliţia în privinţa modificărilor aduse protocolului de guvernare.

”Aici, fiecare partener din coaliţie îşi fixează obiectivele, având în vedere că anul 2024 este un an important pentru fiecare dintre partidele din coaliţie şi în funcţie de aceasta se va decide fiecare partid cum îşi realizează cel mai bine obiectivele. Nu este un an uşor anul 2024 şi de aceea cred că trebuie multă chibzuinţă din partea oricărui din membrii coaliţiei, când se vor decide fie să păstreze protocolul, fie să modifice protocolul. Eu cred că orice scenariu este posibil şi poate să afecteze anumite ministere. E posibil acest lucru”, a spus Boloş. 

Ministrul a dat exemplul lui, precizând că atunci când a revenit la minister a avut nevoie de o perioadă de o lună de zile pentru a-şi da seama unde suntem şi ce măsuri trebuie luate.

Întrebat dacă se rupe coaliţia din cauza tensiunilor din ultima vreme, Boloş a răspuns: ”Nici vorbă, este coaliţia care cred că are o perioadă de parteneriat lungă la dispoziţie pentru că este spre binele românilor”. 

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.