AcasăGeneralALERTĂ! Dispare salamul din MAMAIA!

ALERTĂ! Dispare salamul din MAMAIA!

Primarul Constanței, Vergil Chițac, vrea să readucă staţiunea Mamaia în rândul staţiunilor civilizate, fără magazine alimentare la colţul hotelurilor sau restaurantelor.

 

Francisc Tobă, asociat cu reprimarea sângeroasă a Revoluției din 1989, a depus jurământul ca deputat

 

 

Turiştii care obișnuiau să cumpere mezeluri de la celebrele magazine non-stop din Mamaia vor trebui să se reorienteze. Asta pentru că primarul Constanței va interzice acest tip de comerţ. Într-un interviu acordat cotidianului Focus Press, edilul a și explicat motivul acestei decizii.

”Ne obligă legea, este o hotărâre de guvern care spune că în stațiuni nu se pot comercializa anumite tipuri de alimente. Nu se poate, pentru că acolo fac business operatori în turism care au hoteluri și restaurante și mi se pare o concurență neloială. Pe de altă parte, se umple Mamaia de gunoaie, ori asta este stațiune turistică. Acesta este doar un exemplu, dar sunt mult mai multe exemple. Încet-încet o să facem ca turismul să fie civilizat. Trebuie să facem ceva, chiar nu mai putem rămâne așa”, a declarat primarul Vergil Chițac.

 

Un bărbat a murit după ce s-a tratat singur de Covid-19 cu prea mult Paracetamol

 

 

De remarcat că în Mamaia existau, într-adevăr, câteva magazine alimentare de unde turiștii își mai puteau cumpăra câte ceva, mai ales cei care nu voiau sau nu își permiteau să servească masa la restaurante. Din păcate, este posibil ca acestea să dispară cu totul.

 

 

Ultimele Articole