x


  • EUR
    4.8419
    USD
    4.3293
string(16) "instant-articles"

ALERTĂ la CARACAL: Dincă îşi retrage toate declaraţiile. Neagă tot

Gheorghe Dincă neagă că a violat-o pe Alexandra şi că a ucis-o pe Luiza.

Author: Mihai Voican | Sursa: ROMÂNIATV.NET | Publicat: 19.01.2020, 10:18

Gheorghe Dincă, demers din spatele gratiilor ca să scape de o parte dintre acuzaţii. Criminalul din Caracal își retrage iar toate declarații. Gheorghe Dincă neagă că a violat-o pe Alexandra şi că a ucis-o pe Luiza.

 

Cazul Caracal ia o întorsătură radicală după trimiterea în judecată. Potrivit România TV, Gheorghe Dincă s-a sucit din nou și spune că nu a violat-o sau ucis-o pe Alexandra Măceșanu! Ba mai mult, Luiza Melencu trăiește, fiindu-i luată din locuinţă.

 

Gheorghe Dincă și-a chemat de urgență avocatul din oficiu. Acum, Gheorghe Dincă nu mai recunoaște că a omorât-o pe Alexandra Măceșanu și că a violat-o pe Luiza Melencu.

 

Alexandru Cumpănașu a comentat informația la România TV “Vă spun doar atât. Acest derbedeu, în ultimele declarații, spune adevărul. Durata lui de viață s-a diminuat considerabil, indiferent de ce pedeapsă va primi, pentru că oamenii care au copii în pușcării nu-l vor tolera. E un om bătrân, oricât de mare și tare s-ar dădea. DIICOT are o însiruire de texte luate din manualele de psihologie, sociologie și Petre Ispărescu, în rest, nu are probe. ”

 

Articolul integral pe ROMÂNIATV.NET