x


  • EUR
    4.8423
    USD
    4.2788
string(16) "instant-articles"

ALERTĂ! LIVIU DRAGNEA, primul interviu din spatele gratiilor! ”Mulți vor tremura”

Realitatea Plus va prezenta în această seară primul interviu cu Liviu Dragnea din spatele gratiilor.

Autor: Mihai Voican | Sursa: Realitatea.NET | Publicat: 25.06.2020, 13:58

Liviu Dragnea rupe tăcerea după mai bine de un an. În exclusivitate la Realitatea PLUS, fostul lider al PSD a răspuns timp de cinci ore întrebărilor Ancăi Alexandrescu, realizator Realitatea PLUS și coordonator al site-ului realitateadinpsd.net, despre tot ce nu a putut vorbi de când se află la închisoare. Este primul interviu de când Liviu Dragnea a fost arestat la sfârșitul lunii mai a anului 2019.Liviu Dragnea rupe tăcerea după mai bine de un an. În exclusivitate la Realitatea PLUS, fostul lider al PSD a răspuns timp de cinci ore întrebărilor Ancăi Alexandrescu, realizator Realitatea PLUS și coordonator al site-ului realitateadinpsd.net, despre tot ce nu a putut vorbi de când se află la închisoare. Este primul interviu de când Liviu Dragnea a fost arestat la sfârșitul lunii mai a anului 2019.

 

”Efectiv, i se interzice dreptul de a vorbi, deși sunt mulți jurnaliști care au cerut un interviu cu Liviu Dragnea. Am făcut multe demersuri în acest sens. Am încercat toate variantele, am solicitat la Administrația Penitenciarelor și abia ieri a fost aprobată cererea mea, astăzi dimineață am înregistrat pe skype și urmează, la ora 18.00, să difuzăm interviul. Sunt câteva ore de interviu”, a spus Anca Alexandrescu la Realitatea PLUS.

 

Aceasta a spus că mulți vor ”tremura” până la ora interviului și la cele care vor urma.

 

”Va urma un interviu cu Irina Tănase. Urmează nume importante, șefi din servicii, din foarte multe instituții”, a mai spus Anca Alexandrescu.

 

Interviul va fi difuzat joi, începând cu ora 18.00, la Realitatea PLUS.