AcasăMoney&PeopleAlexandre Eram, la prima ieșire după ce s-a vindecat de Covid-19! A...

Alexandre Eram, la prima ieșire după ce s-a vindecat de Covid-19! A fost la ziua fiicei sale

Este prima sa ieșire în public după externarea sa de la Spitalul ”Victor Babeș” din Capitală, unde a trecut prin clipe cumplite timp de circa două săptămâni cât s-a luptat cu o formă severă a noului coronavirus. În punctul critic al infectării, omul de afaceri de origine franceză a ajuns și pe secția de terapie intensivă.

Alexandre Eram (50 ani) a fost cel mai afectat din familia sa, Andreea Esca și fiul lor, Aris Eram s-au descurcat mai bine cu boala.Vizibil palid, dar zâmbitor, purtând o cămașă în ton cu tema petrecerii – caraibiană– Alexandre Eram pare să se recuperat bine .

”Avem în minte că forma gravă a acestei boli o fac cei care au boli cronice, care au nişte probleme anterioare. Soţul meu, un bărbat de 50 de ani, care nu are nici o boală cronică, care nu fumează, care face sport, duce o viaţă foarte ordonată, a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei. Plămânii lui au fost extrem de afectaţi într-un timp extrem de scurt. Organismul a reactionat violent într-un timp scurt şi foarte repede a ajuns la terapie intensivă. Îmi tot spunea: «Nu mai pot, nu mai pot. Este groaznic! Cred că aşa arată iadul»” , a povestit Andreea Esca într-un interviu pentru Ştirile Pro Tv.

Petrecerea dată de Alexia, fiica Andreei Esca și a lui Alexandre Eram, cu ocazia împlinirii a 20 de ani, a fost organizată într-un resort turistic intim din județul Prahova.

Ultimele Articole