x


  • EUR
    4.8393
    USD
    4.2695
string(16) "instant-articles"

Alexandru Cumpănașu, în miez de noapte: Pur și simplu ÎNNEBUNESC!

Alexandru Cumpănașu a izbucnit după ce soţia şi copiii lui Gheorghe Dincă au fost audiaţi joi, timp de aproape nouă ore la DIICOT, în cazul crimelor de la Caracal.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 23.08.2019, 6:59

”#112vreausatraiesc. O LUNA DE ZILE ASTAZI DE LA TELEFOANELE INGERULUI ALEXANDRA MACESANU LA 112!!! CE STIM? NIMIC. In rest astazi CIRC si SPECTACOL la audieri. Degeaba? NU. Scopul? Recunoasterea de catre individa care-si spune nevasta lui Dinca a BUTOIULUI si a CENUSII si in cazul Luizei Melencu.

 

Altfel spus confirmarea teoriei procurorilor: UN BIET OBSEDAT SEXUAL care s-a panicat si le-a omorat fara sa vrea. S-a pierdut cu firea… PUR SI SIMPLU INNEBUNESC!!! Intrebare: ce intelegere s-a facut intre procurori si aceasta nevasta a lui Dinca pt ca a nu fi acuzata de complicitate, EVIDENTA DIN AVION? Pt a confirma ca Dinca avea obiceiul sa arda femei si sa indice si obiectul vazut cu OCHII EI fix atunci cand Luiza Melencu fusese rapita? Ei bine mie imi este clar: circul de azi are un singur scop: pacea familiei Dinca cu procurorii pt trimiterea in judecata pt omor!. Sunt SCARBIT!. #112OROMANIEFARACLANURI”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.