AcasăPoliticAlfred Simonis (PSD) a votat pentru moțiunea simplă împotriva ministrului PNL Lucian...

Alfred Simonis (PSD) a votat pentru moțiunea simplă împotriva ministrului PNL Lucian Bode

Alfred Simonis, liderul grupului deputaților PSD, a votat miercuri pentru moțiunea simplă depusă de USR și Forța Dreptei împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode, potrivit rezultatului oficial al votului postat pe site-ul Camerei Deputaților.

Simonis e singurul parlamentar PSD care a votat pentru moțiune.

Moțiunea simplă a picat la vot, fiind respinsă de majoritatea PSD-PNL-UDMR. Rezultatul votului a fost 162 împotrivă și 88 de voturi pentru.

Alfred Simonis nu a răspuns la apelul reporterului G4Media pentru a explica de ce a votat pentru moțiune.

Camera Deputaţilor a respins, miercuri, moţiunea simplă împotriva ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, depusă de 55 de parlamentari de la USR şi neafiliaţi aparţinând Partidului Forţa Dreptei, care a fost dezbătută luni în plen.

S-au înregistrat 88 de voturi „pentru”, 162 ‘contra’. Nu au votat 6 deputaţi.

Video aici. 

Prin moţiunea simplă intitulată „Siguranţă şi încredere sau debandadă şi furt? Ministrul Bode trebuie să răspundă pentru dezastrul creat”, semnatarii i-au cerut lui Lucian Bode să plece de la conducerea MAI, „deoarece nu a reuşit reformarea instituţiei”.

Potrivit acestora, „cea mai mare reuşită” a mandatului acestuia este „licitaţia cu dedicaţie pentru achiziţia a 600 de BMW-uri de la prietenul preşedintelui Klaus Iohannis”.

În cadrul dezbaterilor de luni, ministrul de Interne a respins acuzaţiile care i se aduc, susţinând că textul moţiunii este plin de minciuni, „un ghiveci, o shaorma cu de toate”.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.