Alin Oprea pregătește cea mai fastuoasă nuntă din lumea artistică, pe 2023/Detalii exclusive! Petrecere cât un festival cu 8 nași, 500 de invitați dintre care 100 artiști. 100.000 de euro va costa doar meniul invitaților

Alin Oprea nu mai e ”Atât de singur”, amintim marele său succes muzical, și vrea ca toată lumea bună din showbiz-ul muzicală să se bucure de asta.

Opt perechi de nași, 500 de invitați, din care aproximativ 100 artiști, colegi din breasla muzicală, va avea la petrecerea sa și a Medanei, femeia cu care va ajunge în fața altarului. Evenimentul ce va avea loc săptămâna viitoare, într-un fastuos salon de ceremonie din nordul Bucureștiului, va fi, cu siguranță, cea mai grandioasă nuntă din showbiz. Mumai meniul, cel sofisticat oferit de chefii complexului, va costa peste 100.000 de euro.

  ”Îmi doresc enorm ca nunta noastră să fie una de basm. Cel mai important lucru pentru mine este să-i ofer soției mele Medana, sentimentul că tot ce fac este dedicat iubirii și bunătății sufletului ei, recunoștinței pentru că a fost alături de mine în cele mai grele momente și că m-a ridicat de la pământ”, spune pentru Money.ro ginerele Alin Oprea, care va avea nu mai puțin de opt perechi de nași, în capul listei fiind Florin ”Axinte” Petrescu.

Alin Oprea pregătește cea mai fastuoasă nuntă din lumea artistă, pe 2023! ”Provin din diferite medii, afaceri, show-biz, turism, horeca, și îi considerăm și îi simțim ca făcând parte din familia noastră”, adaugă Alin care le promite invitaților un maraton muzical de 12 ore.

Printre cei care vor anima petrecerea de nuntă se numără: Julia Jianu, Angela Rusu, Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Doinița& Ionuț Dolănescu, Radu Pietreanu Mihai Napu Band și mulți alții.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed