AcasăMoney&PeopleAlin Oprea și Larisa, proces pentru partajarea unor proprietăți de peste 1...

Alin Oprea și Larisa, proces pentru partajarea unor proprietăți de peste 1 milion euro

În 22 ani de căsnicie, Alin, liderulul formației Talisman, a reușit să strângă o avere pe care a investit-o în imobiliare. Însă, deși are ceva apartamente, Alin Oprea a fost dat afară din casele sale. Mai mult, i s-a tăiat accesul la conturile gestionate în comun deși mărturisește că e singurul din familie care a muncit.

Cum nu au căzut de comun acord la notariat asupra divorțului,  îninte să ajungă la tribunal, cei doi au mutat războiul în mass media. ”Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele financiare ale vieții noatre, în sensul că mi-a blocat accesul în toate conturile de bani. Noi aveam înainte de mutarea la Londra 5 proprietăți în București. Am hotărât la un moment dat să facem donație copiilor aceste 5 proprietăți. Nu vrea împărțirea averii. Vrea tot. Toate conturile sunt blocate. Am ajuns ca un ”boschetar”, pentru că asa vrea soția!”, i-a spus Alin Oprea lui Daniel Capatos.

Pe parcursul carierei, Alin Oprea și-a investit banii în proprietăți imobiliare, artistul achiziționând nu mai puțin de 7 imobile. Acesta a povestit că a deținut 2 apartamente în zona Carol, care au fost donate copiilor, 1 apartament cu 5 camere donat și el, o garsonieră la Cișmigiu, donată de asemenea. Apartamentul artistului de pe Calea Călărașilor, de 2 camere, iar din banii proveniți de pe urma tranzacției, 20.000 de euro au intrat în conturile celor doi  copii ai săi. Restul banilor au fost folosiți pentru achiziționarea apartamentului din Londra unde copiii locuiesc, ajuns și el acum măr al discordiei. Pentru că acolo s-a mutat și Larisa. De asemenea, un alt apartament din zona Carol a fost vândut”.

Alin Oprea i-a oferit soției sale posibilitatea de a alege între cele două apartamente, însă Larisa țintește la mai mult mai mult, în urma partajului. Asta cu toate că, tot ce a fost acumulat pe parcursul căsniciei i s-a datorat lui, singurul din familie care a muncit.

”Ea știa că eu am pe cineva, de un an de zile. Dacă nu ar fi fost tot războiul ăsta, nici infidelitățile ei nu ar fi ieșit la iveală. Nu accept șantajul pentru nici un bănuț. Nu sunt dispus la negocieri”, a continuat Alin Oprea.

Ultimele Articole