Allview a lansat tableta Alldro 3 Speed Quad cu procesor Quad Core

0
Allview a lansat tableta Alldro 3 Speed Quad cu procesor Quad Core

 Acesta afiseaza imagini la o calitate superioara, confera claritate si acuratete imaginilor si filmelor redate, iar tehnologia IPS ofera un unghi de vizualizare sporit. Fisierele multimedia pot fi stocate in memoria flash de 16 GB, ce poate fi extinsa printr-un card MicroSD de pana la 32 GB si pot fi trimise catre alte dispozitive utilizand functia Bluetooth integrata. Datorita tehnologiei mentionata anterior, tableta se poate conecta la boxele S-Tube si S-Bass pentru a intregi experienta multimedia.

 

Prin cele 4 nuclee de care dispune, procesorul Quad Core atinge un nou nivel de performanta, iar in combinatie cu procesorul grafic cu 8 nuclee si memoria RAM de 2 GB ofera suportul necesar pentru rularea fluenta a celor mai pretentioase jocuri 3D si aplicatii. Toate acestea sunt sustinute de o baterie generoasa de 8000 mAh.

 

Dispozitivul ruleaza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, pentru o experienta multitasking bogata in aplicatii si functii avansate. Este dotat cu un capac de aluminiu care asigura o rigiditate sporita si o eleganta aparte.

 

Tableta are preinstalate aplicatii utile precum Office Suite Viewer, care oferă posibilitatea vizualizării de fişiere Word, Excel şi PowerPoint si beneficiază de securitatea oferită de Bitdefender. Varianta preinstalată este cea Premium, valabilă 90 zile, cu opţiune de prelungire.