AcasăExterneAmerica se pregătește pentru ce e mai rău: "Va fi MULTĂ moarte...

America se pregătește pentru ce e mai rău: “Va fi MULTĂ moarte în următoarele două săptămâni”

Estimările prevăd că vârful pandemiei în Statele Unite va fi atins peste o săptămână.

 

Numărul de îmbolnăviri crește, oricum, în ritm alert – peste 312.000. Sunt și 9.000 de decese, iar în New York, primarul cere o suplimentare de 45.000 de cadre medicale, pentru a face față. Toată lumea este cu ochii pe New York. Cu peste 115.000 de infectari, statul se apropie de vârful epidemiei.

 

Următoarea săptămână este critică, scrie PRO TV. 

 

Andrew Cuomo, guvernator: ”Într-un fel, chiar aș vrea să fim deja la apogeu. Pe de altă parte însă, îmi zic că e bine că nu suntem încă în vârful epidemiei, pentru că nu suntem pregătiți pentru nivelul maxim.”

 

ill de Blasio, primar New York: ”Cred că săptămâna viitoare vom ajunge să avem 5.000 de oameni conectați la ventilatoare. Vom avea nevoie de încă 45.000 de medici și asistente, iar pentru luna aprilie avem nevoie de 60.000 de paturi suplimentare.”

 

Vârful înseamnă, deopotrivă, “cel mai rău cu putință”, dar și începutul drumului anevoios al “vindecării”. Cu vorba mari, Donald Trump își pregătește compatrioții pentru suferință.

 

Donald Trump: ”Va urma, probabil, cea mai dură săptămână, poate chiar 2 săptămâni. Va fi multă moarte, din nefericire. Vor muri mulți oameni. Ce fac acum cadrele medicale, profesioniștii care intră în spitale în fiecare zi…. Unii dintre ei vor muri…vor… e ca la război.”

 

Și totuși, șeful statului insistă să nu poarte mască: ”Eu nu vreau să port mască. E doar o recomandare. Mă simt bine. Cum ar fi, ştiu şi eu, să port mască în Biroul Oval, stând la minunatul Birou Resolute? Nu mă văd întâmpinând preşedinţi, prim-miniştri, regi, regine, purtând o mască…”

Ultimele Articole