x


  • EUR
    4.8738
    USD
    4.0025
string(10) "publicfeed"

Anamaria Ferentz, la fel de sexy și după 18 ani, când s-a dezbrăcat pentru Playboy. ”Vreau să pozez iar la 50 de ani!”

În urmă cu 10 ani, Anamaria Ferentz a ales să renunțe la statutul privilegiat de vedetă în România și a început o nouă viață în Statele Unite. Solista ne dă ”vești” bune despre ea și felul în care arată, de pe plaja Pacificului, căci de patru ani se bronzează în însoritul Los Angeles.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 04.08.2020, 17:31

Acum în vârstă de 44 ani, diva ale cărei forme au fost admirate  în paginile Playboy (pictorialul său i-a adus ediției românești a revistei pentru bărbați recorduri de vânzări), este mândră că, după atâția ani, arată la fel de bine.

Românca  ”a sărbătorit”  acestă aniversare cu un nou pictorial hot, în costum de baie și ne-a lăsat promisiunea ca, atunci când va împlini 50 de ani, se va dezbrăca din nou. Căci este sigură că va arăta la fel de bine. ”Aș poza goală la 50 de ani, nu pentru bani, ci doar să demonstrez că se poate”, spune, mândră foc  de cum a lăsat-o Mama Natură, fosta solistă a grupului Demmo

Anamaria se simte împlinită și îi priește nouă sa viață pe tărâm american. Însă moldoveanca ce a copilărit în Dobrogea și care are nume maghiar, nu uită de țara de unde a plecat. Când poate, solista participă la petrecerile românilor din comunitate, majoritatea organizate în sălile de evenimente ori curțile bisericilor ortodoxe.

În perioada cât a locuit la New York, Anamaria a lucrat ca agent imobiliar, iar acum este profesor suplinitor la o școală de arte din zona Los Angeles.