AcasăActualitateAnamaria Prodan vrea să candideze la alegerile prezidențiale. După încăierarea cu fostul...

Anamaria Prodan vrea să candideze la alegerile prezidențiale. După încăierarea cu fostul soț și-a propus să lupte și pentru drepturile femeilor

Anamaria Prodan a demonstrat cât de bătăioasă e, dovadă stau și imaginile în care, recent, și-a împărțit lovituri cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf, ori pumnul dat în figură lui Dan Alexa.

Pe viitor, întreaga sa energie vrea să o dedice luptei politice, căci are de gând să candideze la viitoarele alegeri pentru președinția țării.

Săptămâna trecută, Anamaria Prodan și-a făcut intrarea în politică, ca nou membru al Alianței pentru Patrie, partid fondat de Codrin Ștefănescu. ”Bătăioasa” divă mondenă, fostă Reghecampf, a transmis într-o conferință de presă că este pregătită să lupte pentru drepturile femeilor, dar nu ar spune nu nici  unui post de primar.

”Am ieșit la luptă clar, în urma lucrurilor care s-au întâmplat în familia mea și în urma propriilor mele experiențe. Sunt mai determinată ca niciodată, alături de Alianța pentru Patrie să schimbăm tot ce înseamnă legi”, spune Anamaria Prodan care este pregătită pentru o nouă serie de lovituri.

Anamaria Prodan vrea să candideze la alegerile prezidențiale

Anamaria Prodan a intrat în politică și vrea să candideze la alegerile prezidențiale ”Propriile mele experiențe personale m-au determinat

 Dacă partidul consideră că sunt o voce bună și pot face niște lucruri, da, voi candida! Dacă mă întrebați acum unde, aș spune lăsați-mă să văd unde aș fi bună!

”Politicianul Codrin Ștefănescu, președintele APP, care a condus țara și a numit și schimbat guverne, vocea noastră cea mai puternică, nu va candida niciodată, nicăieri. A avut posibilitatea să se numească în orice funcție, dar niciodată nu a acceptat”, a mai spus Anamaria, fiica regretatei soliste de muzică populară Ionela Prodan.

”Fac pasul acesta pentru că propriile mele experiențe personale m-au determinat să mă aplec asupra rolului femeii în societatea românească și am constat că, deși se discută extrem de mult pe tema creșterii cotei de gen, pe tema egalității de gen, femeile, în mentalul românesc ocupă un loc infim în societate!”, își justifică ambițiile Anamaria Prodan.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.