Anda Adam face nuntă cu acrobați și aranjamente florale de 30.000 de euro

Sâmbătă aceasta, Anda Adam va păși în fața altarului într-o ceremonie spectaculoasă, pregătită cu minuțiozitate.

După ce s-a căsătorit civil cu bancherul Yosif Eudor Mohaci, celebra solistă se pregătește să devină soție și în fața lui Dumnezeu. Evenimentul va fi unul de neuitat, desfășurat într-o locație inedită – un club – unde sunt așteptate aproximativ 300 de persoane. Pe cei doi i-a legat până decurând și o afacere, tot un club, dar care, din nefericire pentru cei doi, a dat faliment.

„Nunta noastră va fi total atipică, o să fie într-un club!”, a declarat Anda Adam, în vârstă de 44 de ani. „Am ales această locație tocmai pentru că ne dorim o super petrecere, gen Lio Ibiza! Niciun ballroom sau restaurant nu se preta la o astfel de petrecere pe care ne-am dorit-o pentru nunta noastră. Vom avea invitați să cânte mai mulți artiști”.

Anda Adam face nuntă la club, nu la restaurant!

Anda Adam face nuntă cu acrobați! Invitații vor veni din diverse colțuri ale lumii, majoritatea fiind prietenii și familia mirelui, Yosif Eudor Mohaci, care este originar din Paris. „Jumătate vin din străinătate din partea soțului: Paris, Elveția. Noi de aia am fost așa indeciși, pentru că nu știam dacă să o facem aici sau să o facem în străinătate, pentru că el este născut la Paris, este francez și atunci toți invitații lui, 80%, vor veni de acolo. Restul sunt ai mei, de aici”, a adăugat Anda Adam.

Sâmbătă aceasta, Anda Adam va păși în fața altarului într-o ceremonie spectaculoasă, pregătită cu minuțiozitate.

30.000 de euro au costat doar aranjamentele florale de la nuntă

Anda Adam face nuntă! Decorul va fi unul de poveste, cu aranjamente florale în valoare de 30.000 de euro, creând o atmosferă deosebită pentru invitați. Meniul va fi o combinație între bucătăria românească și cea franțuzească, reflectând originile diverse ale cuplului.

Petrecerea de nuntă va include o mulțime de momente artistice, printre care recitaluri live și nu mai puțin de 30 de momente acrobatice, care vor încânta și surprinde oaspeții.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed