Andra Măruță a câștigat primii bani la doar 7 ani: ”Am crezut că vor să râdă de mine”

Andra se clasează se ani buni în topul celor mai populare femei din România, în accepțiunea socială. Iubită și apreciată, pare greu de imaginat că, în ciuda vârstei sale (36 de ani), cariera artistică a vedetei de televiziune se întinde pe aproape un sfert de secol.

Asta luând în seamă momentul când a pășit pe lungul drum al succesului și reușitelor profesionale. Însă a primit primele aplauze mult mai devreme, în copilărie, la evenimente locale și festivaluri dedicate muzicii populare și ușoare. Andra Mihai a urcat prima oară pe scenă la 7 anișoari, la un concurs de muzică populară, unde a câștigat și primul premiu, implicit primii bani.

Andra Măruță a câștigat primii bani la doar 7 ani: ”Când m-am rechemat pe scenă am crezut că vor să râdă de mine”

”Am luat un premiu ce m-a luat prin surprindere. După ce am cântat, când m-am rechemat pe scenă am crezut că vor să râdă de mine”, își aduce aminte Andra care, până să ajungă vedeta adulată de astăzi, a fost o vedetă locală în Câmpia Turzii, copilul teribil al orășelului din Transilvania a cărui voce era nelipsită de la evenimentele chiar și private. Primul mare succes l-a reputat la doar 14 ani iar întreaga adolescență a petrecut-o în mașină, pe drumurile țării.

Începuseră turneele, călătoream non-stop, cu toate manualele şi caietele după mine. Până la 11 ani, am mai avut ceva timp de joacă. După aceea, muzica a luat locul păpuşilor, asta e… Nu prea aveam prieteni, fiindcă eram foarte ocupată. De fapt, cei mai buni prieteni mi-au fost cei din familie, care mi-au înţeles visurile şi, în loc să-mi taie elanul, s-au încăpăţânat să creadă în mine şi să-mi deschidă drumurile”, ne spune Andra, astăzi una dintre cele mai bine remunerate vedete de la noi.

Lunar, soției la fel de popularului Cătălin Măruță îi intră în conturi zeci de mii de euro de la Pro TV (”Românii au Talent”), contracte de publicitate și, în mod special evenimente concertistice.

Cât primește Rică Răducanu după 50 de ani în sport: ”Atât. Cu banii ăștia m-am ales din fotbal”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri