Andreea Bălan l-a iertat pe fostul soț de datorii! A renuntat să se judece. George Burcea: ”I-am făcut un bine!”

Andreea Bălan a  decis să îngroape securea războiului, la aproape patru ani de la despărțire de George Burcea.
După doi ani de lupte în instanță pentru pensia alimentară, Andreea a hotărât să renunțe la procese și să îl ierte pe actor de datorii. Artista recunoaște că, în conflictul cu tatăl fiicelor sale, a fost condusă de ego și nu era dispusă să facă compromisuri.
Reconcilierea surprinzătoare la patru ani de la despărțire. Confesiuni surprinzătoare: ”Timp de doi ani nu a contribuit cu nimic” 
Artista a mărturisit că procesele îi aduceau multă energie negativă și că a decis să pună capăt conflictelor pentru a-și recăpăta liniștea. Andreea a explicat că a trecut printr-un proces spiritual care a ajutat-o să găsească pacea și echilibrul necesar pentru a face acest pas.
Am renunțat la procese ca să eliberez energia negativă. Era o luptă din ego, să-mi demonstrez mie că am dreptate. Dar uneori, în viață, trebuie să mai lași și de la tine, chiar dacă știi că ai dreptate. Trebuie să rupi cordonul energetic și i-am făcut și lui un bine”, a declarat Andreea Bălan.
Au avut și o întâlnire de împăcare după ce solista l-a turnat la poliție pentru consum de substanțe interzise. Înainte de a avea o discuție față în față cu George, Andreea a simțit nevoia să rezolve lucrurile în sufletul ei. Această reconciliere internă a fost cheia pentru o întâlnire prietenoasă și constructivă cu tatăl fetițelor ei.
Custodia comună a fetițelor
Procesul de divorț dintre Andreea și George a fost unul complicat, marcat de acuzații publice. Instanța a decis custodia comună a celor două fetițe, care locuiesc alături de mama lor. Această reconciliere marchează un nou început pentru Andreea Bălan și George Burcea, demonstrând că uneori, renunțarea la luptele ego-ului poate aduce pace și armonie în viață.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed