AcasăMoney&PeopleAndreea Esca, DJ la Massif Festival/FOTO! A înlocuit pupitrul știrilor cu...

Andreea Esca, DJ la Massif Festival/FOTO! A înlocuit pupitrul știrilor cu cel al vedetelor muzicii electronice

De la pupitrul disc jokey-ului, nu cel al Știrilor Pro TV, Andreea Esca, a făcut-o pe DJ-ul la Massif. Vedeta se antrenează pentru o nouă provocare profesională, i-a distrat pe cei prezenți la festival cu muzica tinereții sale.

La 50 de ani împliniți, cea dintâi știrista Pro TV-ului s-a numărat printre vedetele care au întreținut atmosfera la festivalul din Poiana Brașov. Nu de scena principală a manifestării care a strâns câteva mii de participanți, ci la un party ce s-a desfășurat într-un imens cort, chef intitulat ”Greatest Of All Time”.

Cu ajutorul lui Cristian Șimonică, alias Otravă (tot dj de conjunctură), MC Esca a prezentat aseară petrecăreților câteva melodii care, odinioară, dădeau tonul la petrecerile din în prima sa tinerețe.

Moment de impact pentru care populara jurnalistă a fost plătită, fiind una din vedetele prin care s-a făcut popularizarea primei ediții a Festivalului Masiff  din Poiana Brașov, eveniment care se încheie diseară. ”Ne-am gândit cu Otravă să facem un program cu melodii de pe vremea noastră. Dar prind foarte bine. Pentru ca multe dintre ele sunt remixate și le știu și tinerii așa că mergem mai departe cu Madonna, Michael Jackson, Gloria Estefan, Cyndi Lauper”, a spus Andreea Esca, care a fost susținută și de Alexia Eram, și, atât cât i-a per cu etatea sa, de soțul său Alexandre Eram.

Andreea Esca, DJ la Masiff Festival. Distrează contracost!

Nu este la prima sa experiență de acest gen, Esca fiind prezentă, în aceleași condiții de promoter al festivalului, și UNTOLD. După experiența avută la festivalul clujean, vedeta Pro Tv a povestit că melodiile sale de suflet au legătură strânsă cu momente importante din viața sa.De pildă “Got My Mind Set On You” a lui George Harrison i-a amintit prezentatoarei de ““prima petrecere la care mama m-a lăsat să plec în afara Bucureştiului, la un prieten care avea o casă foarte frumoasă undeva lângă Buftea” ori “Carrie” a trupei Europe îi aminteşte de discoteca Ring din Costineşti şi de “toate taberele la munte şi de toate petrecerile la care cineva se îndrepta către întrerupător ca să stingă lumina”.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.