x


  • EUR
    4.8732
    USD
    4.1013
string(16) "instant-articles"

ANDREEA ESCA, prima postare după ce s-a aflat că s-a infectat

Postarea Andreei Esca pe Instagram prezintă un “smiley face”, alături de imaginea unei cafele și a unui biscuite zâmbăreț.

Autor: Mihai Voican | Sursa: IMPACT.RO | Publicat: 15.07.2020, 10:11

Întreaga țară se întreabă cum se simte Andreea Esca și dacă este sau nu infectată cu noul coronavirus. Totuși, vedeta a evitat orice comentariu pe baza subiectului, însă a ales să facă o postare pe contul său de Instagram. Astfel, fanii au început să reacționeze.

 

Mesajul postat de Andreea Esca pe Instagram

De când au apărut primele informații în presă că știrista ar fi infectată cu noul coronavirus, mulți s-au grăbit să acuze evenimentul la care Andreea a participat la mare. Vedeta a fost prezentă în urmă cu câteva weekenduri în stațiunea Olimp, la deschiderea unui nou complex de lux. La eveniment au fost prezente mai mult de 50 de persoane, iar mulți participanți nu au respectat măsurile de protecție sanitară.

 

Pe de altă parte, conducerea Pro TV a confirmat că mai mulți angajați ai postului au fost testați pozitiv, însă nu este precizată identitatea lor. Astfel, nu putem știi dacă Andreea Esca se numără sau nu printre ei. Totodată, locul Andreei Esca la pupitrul știrilor Pro TV a fost luat de Oana Andone în această perioadă.

 

Articolul integral pe IMPACT.RO