AcasăMoney&PeopleAndreea Perju a rămas cu un restaurant după divorț! ”Merg mai departe...

Andreea Perju a rămas cu un restaurant după divorț! ”Merg mai departe cu ceva ce a fost un vis care s-a transformat în realitate”

După recentul divorț, Andreea Perju a preluat restaurantul pe care îl avea cu fostul său soț. Acesta s-a mutat din țară.

Actrița se împarte între educația celor două fetițe ale sale – Maria (13 ani) și Ada (9 ani)-, activitatea sa online și osteria italienească pe care a deschis-o în zona de nord a Capitalei. Dincolo de toate preocupările, fostul ”iepuraș” Playboy,  artista ce s-a afirmat în seria ”În Puii Mei” ori ”Fetele marinarului ”(Antena 1), Andreea și-a găsit timp și de repetiții, căci are de gând să se întoarcă pe scena teatrului.

”Nu știam la ce mă înham când am pornit pe drumul ăsta. A fost și este plin de situații neprevăzute, uneori frustrări, dezamăgiri și nopți nedormite dar cel mai mult este despre oamenii mei, a doua mea familie, despre bucuria și mulțumirea clienților și despre feedback-ul lor direct pozitiv și constructiv. Merg mai departe cu ceva ce a fost un vis care s-a transformat în realitate și m-a ajutat să fac pace cu verbul “pot”. Pentru că atunci când simt că nu mai pot, sigur mai pot puțin”, spune Andreea Perju despre afacerea sa pe care a deschis-o cu 70.000 de euro, restaurantul din Pipera.

”Termin ziua obosită dar fericită. Fac o mie de lucruri, abia îmi mai simt picioarele, dar sunt recunoscătoare pentru toate. Sunt implicată 1000% în acest business. Este un domeniu în care am intrat cu zero experiență, mi se părea simplu. Însă HoReCa este un domeniul complicat”, spune frumoasa actriță Andreea Perju care, după primul an de la deschidere a fost pe punctul de a-l închide.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.