AcasăMoney&PeopleAndrei Aradits în pragul divorțului! Soția sa a ales să facă yoga...

Andrei Aradits în pragul divorțului! Soția sa a ales să facă yoga în India

Andrei Aradits divorțează de soția sa după o căsnicie de 18 ani. Cei doi au depus actele de divorț în toamna anului trecut.

Andreea este de șase luni de zile în India pentru a studia yoga, o pasiune devenită mod de viață dar și preocupare profesională, fiind instructoare. Distanța a erodat mult mai mult relația.  Despărțirea dintre fostul jurat de la ”Te cunosc de undeva” și Andreea i-a produs multă suferință fiului celor doi, care anul acesta urmează să dea bacalaureatul.

”Eric (fiul celor doi-n.r.) a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: «ok, nu-ți permiți treaba asta». E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el. Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum”, i-a spus actorul din serialul ”Vlad” (Pro TV) lui Jorge Papagheorghe.

Andrei Aradis în pragul divorțului!

Azi am fost prima oară la psiholog. Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că și pe Tinder am căutat validare. Da, dar am renunțat între timp. Am avut întâlniri. Dar știi de ce aveam nevoie, de validarea faptului că uite, la 50 de ani încă mai sunt posibil și am zis că «ok, lumea mă place». Doar că, la un moment dat, s-a îndrăgostit o fată de mine și am că nu, gata”, a mai spus actorul Andrei Aradits.

Andrei și Andreea s-au cunoscut în 2002, pe platoul de filmare al serialului ”În Familie”. Cea care i-a devenit soție lucra în echipa de producție.

“La un moment dat am scos din discursul de ceartă perspectiva de a pleca. Nu mai plecăm. Suntem noi doi. Și relația noastră e o casă, poate în timp o zugrăvim, dar nu o demolăm. În moentul în care această opțiune dispare, faci ce poți. Eu nu cred că e bine să rămâi îmreună de dragul copilului sau de gura lumii, dar de altă parte ești dator să faci tot posibilul. În momentul în care ne-am căsătorit, ideea de cuplu a devenit mai importantă decât entitățile. E bine că acum competențele sunt împărțite, dar conflicte apar legat de educația copilului.”, povestea Andrei Aradits despre casnicia sa care s-a rupt brusc.

Dorian Popa si Andrei Aradits pe șantierele propriilor vile

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.