AcasăActualitateAngel Tîlvar, noul ministru al apărării, nu are casa sa nici la...

Angel Tîlvar, noul ministru al apărării, nu are casa sa nici la 60 de ani!

Angel Tîlvar, noul ministru al apărării, nu prea are ce proprietate să apere! Conform declarației sale de avere, pe care o completează anual, pe numele fostului senator PSD nu se află bunuri imobile.

Senatorul (60 de ani) ce a depus la începtul săptămânii jurământul de investitură în funcția de ministru al Apărării la Palatul Cotroceni (l-a înlocuit în funcție pe Vasile Dîncu), a fost preşedinte al Comisiei pentru afaceri europene şi membru în Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii. Conform declarației de avere sus amintită, în calitate membru al Senatului, Angel Tîlvar nu are imobile dar are două mașini și o șalupă.

Asta deși, fostul senator a postat în mediul online, în repetate rânduri fotografii din curtea unei case. ”În sfârșit…acasă!” ori ”Lucrări de toamnă în grădină!” sunt prezentari ale unor imagini postate de actualul ministru al apărării.

Angel Tîlvar, noul ministru al apărării, nu are casă la 60 de ani!

Angel Tîlvar, al  cărui tată, trecut în neființă, a fost șef al Serviciului de contrainformații din Vrancea, a fost profesor de limba engleză în perioada 1985-2004, iar în 2008 a obținut primul mandat de senator în județul natal sus amintit.

Potrivit declaraţiei de avere de pe site-ul Senatului, Angel Tîlvăr nu deţine nici terenuri şi nici casă, însă are două autoturisme, un Hyundai Santa Fe din 2015 şi un Ford Fusion, din 2007, dar şi o barcă motorizată Laguna, din 2009.  Politicianul are deschise mai multe conturi în lei şi valută.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.