Angela Gheorghiu își lansează astăzi autobiografia. Își așteaptă admiratorii diseară, la Teatrul Odeon

0
72

Angela Gheorghiu își lansează astăzi, în Româna, primul său volum biografic, ”O viață pentru artă”. Evenimentul va avea loc la Sala Majestic a Teatrului Odeon, începând cu ora 19.00, lansarea fiind urmată de o serie de autografe.

Personalitate marcantă a scenei lirice pe plan mondial, după trei ani, cartea sopranei a fost tradusă și în limba română.  Alcatuită dintr-un lung interviu luat de Jon Tolansky aceasta biografie autorizată a superstarului internațional de opera acoperă viața și cariera artistei de la anii copilariei petrecuti în România comunistă la debutul spectaculos de la Covent Garden din 1992 și pâna la spectacolele celebre de pe marile scene ale lumii.

Angela Gheorghiu își lansează astăzi, în Româna, primul său volum biografic, ”O viață pentru artă”

În ”O viață pentru artă”, Angela Gheorghiu dezvăluie noi perspective ale interpretării multora dintre rolurile ei legendare și povestește despre colaborările cu cele mai proeminente figuri din lumea operei. Amintirile sopranei sunt ritmate de comentarii și mărturii ale unor nume celebre din lumea muzicală și artistică, precum Grace Bumbry, José Carreras, Plácido Domingo, Marilyn Horne, Bryn Terfel si Franco Zeffirelli, este descrierea biografiei artistei ce a cântat la Royal Opera House din Londra, Metropolitan Opera din New York Scala din Milano, Viena Staatsopera sau Teatrul Bolșoi din Moscova. Elevă a Miei Marbu, Angela Gheorghiu a participat la spectacolul care a marcat Jubileul de Aur al Reginei Elisabeta a II-a, Prom at the Palace (iunie 2002), concert disponibil pe DVD în toate magazinele de muzică din lume.

”Accesul se va face cu respectarea normelor de siguranță sanitară în vigoare, iar la sesiunea de autografe voi sta cu fiecare dintre voi, începând cu ora 20:30, în foaierul teatrului, unde accesul este liber”, promite artista, prezență constantă în prestigioase săli de operă din lumea întreagă

Pe toată durata evenimentului și a sesiunii de autografe, purtarea măștii de protecție va fi obligatorie.