AcasăEuropaAngela Merkel, JEFUITĂ într-un magazin! Fostul cancelar a rămas fără portofel

Angela Merkel, JEFUITĂ într-un magazin! Fostul cancelar a rămas fără portofel

Probleme mari pentru Angela Merkel, odată cu renunțarea la cariera ei politică. Fostul cancelar a fost jefuit, chiar într-un magazin.

Potrivit DPA, totul s-a întâmplat în cartierul Charlottenburg din Berlin. Angela merkel se afla la cumpărături într-un supermarket de pe Morsestrasse, unde a fost victimă a unui furt.

Potrivit sursei citate, fostului cancelar i-a fost furat portofelul. Poliția germană a confirmat că o femeie în vârstă de 67 de ani a semnalat un furt în districtul Mitte.

Ce conținea portofelul Angelei Merkel

În ceea ce privește pierderile înregistrate, portofelul furat conținea un act de identitate, un card de debit, permisul de conducere și bani.

Angela Merkel era însoțită în supermarket de cel puțin un bodyguard de la serviciul german de pază și protecție și a preferat să nu dea declarații în acest sens.

De menționat este faptul că, inclusiv în perioada în care ocupa funcția de cancelar, Merkel a fost surprinsă de mai multe ori la supermarketurile din apropierea guvernului sau la raionul cu produse alimentare al unui magazin francez în Friedrichstraße, în centrul orașului Berlin.

Ultimele Articole