Angela Rusu a băgat 25.000 euro în petrecerea de botez a fiicei sale. Și-a revenit după ce i-a ars în întregime salonul de evenimente

Angela Rusu a băgat 25.000 euro în petrecerea de botez a fiicei sale. Solista de muzică de petrecere pare că și-a revenit după incendiul ce i-a năruit agoniseala de-o viață, propriul salon de evenimente, cel mai luxos din zona Cluj-Napoca. S-a făcut scrum o investiție de circa 400.000 euro.

Bucuria că a devenit din nou mamă, la 47 de ani, a făcut-o să nu se uite la bani când vine vorba de bucuriile familiei sale. Petrecerea de botez a micuței sale a avut loc la un complex termal, pe muzica celor de la Holograf și, pentru cei mici, un imens castel gonflabil adus din Ucraina.

Angela Rusu a băgat 25.000 euro în  petrecere de botez a fiicei sale. A adus un castel gonflabil din Ucraina

Nași de botez micuței Maria Anais i-au fost Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, de asemenea Silviu Prigoană și Mihaela, soția afaceristului. Printre invitați s-au numărat Andra și fratele său, Sandel Mihai, Aurel Tămaș, Nicu Paleru și Dan Bittman care a animant și petrecerea.

Un incendiu i-a distrus în totalitate propriul salon de evenimente

Salonul de evenimente al familiei Moldovan, a fost inaugurat în 2019, la marginea orașului Gherla, într-o fostă zonă industrială și a ars în același an. Incendiul a distrus în totalitate spațiul. În urma intervenției prompte a mai multor autospeciale de pompieri și un echipaj SMURD niciunul din cei câțiva angajați, aflați la fața locului la momentul izbucnirii incendiului.

RADU BANCIU i-a jignit pe părinții EMMEI RĂDUCANU: ”Taică-su dăduse jaf la o bancă“

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed