AcasăEconomieANPC anunţă că Hotelul Ambasador din Bucureşti a remediat toate deficienţele spaţiilor...

ANPC anunţă că Hotelul Ambasador din Bucureşti a remediat toate deficienţele spaţiilor de cazare/Au fost renovate camerele, au fost înlocuite perdelele şi protecţiile de saltea şi igienizate cabinele de duş şi toaletele – FOTO, VIDEO

 

ANPC a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că, în urma controlului desfăşurat în luna iulie la Hotelul Ambasador din Bucureşti, comisarii instituţiei au găsit mai multe nereguli în camerele unităţii de cazare, iar zilele trecute a fost făcută o nouă verificare, prilej cu care a fost constatată remedierea deficienţelor. 

 
FOTO: ANPC

 

Astfel, camerele au fost renovate, au fost schimbate mochetele din balcoane, au fost înlocuite perdelele şi protecţiile de saltea, a fost realizată igienizarea completă a cabinelor de duş, căzilor, chiuvetelor si toaletelor (înlocuirea dopurilor pentru scurgeri, au fost aplicate benzi adezive pentru etanşare în zona duşurilor şi a căzilor), au fost montate aparate electrice contra insectelor.

 

“În camere au fost regăsite mape de informare privind serviciile cu plata, instrucţiuni de utilizare a tv/aer condiţionat, informări ProNatura, iar holurile de acces au fost renovate. În prezent, camerele hotelului sunt conforme şi în stare de funcţionare. ANPC apreciază operatorii economici care remediază neregulile la timp, prompt şi repun pe piaţă produse sigure pentru consumatori”, se arată în comunicat. 

 

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a precizat că scopul verificărilor nu este sancţionarea, ci asigurarea că drepturile consumatorilor şi prevederile legale sunt respectate şi că activitatea comercială, fie că presupune achiziţia de bunuri sau de servicii, se derulează în condiţii de calitate şi conformitate.

Ultimele Articole