AcasăMoney&PeopleAntonia, în primul său rol principal /VIDEO! BRomania mizează pe un succes...

Antonia, în primul său rol principal /VIDEO! BRomania mizează pe un succes colosal ducând-o pe cea mai sexy solistă de la noi în cinematografe

Antonia și Anca Dumitra, două dintre cele mai sexy vedete de la noi, împart rolurile principale în primul lor lungmetraj, ”Haita de acțiune”.

Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinți și Antonia sunt capete de afiș al filmului din distribuția căruia mai fac parte Alex Bogdan, Vlad Brumaru, câștigătorul ”Survivor 2022” Alex Delea și Matei Dima, alias BRomania (care este și finanțator și regizor), cel ce a produs și marele succes ”Teambuilding”. Producție ce a lăudat un succes și încasări colosale.

“Haita de acțiune” va avea premiera în cinematografe pe 21 martie a.c. și care a  beneficiat de un buget generos privat, finanțator fiind chiar Matei Dima (care a reputat un mare succes și cu ”Miami Bici”).

Antonia, în primul său rol principal! La fel și Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinți

Antonia, în primul său rol principal!

”Haita de acțiune” este prezentat drept o satiră polițistă văzută prin ochii lui Aurel (Vlad Brumaru), un polițist de etnie rromă aflat în prima lui zi de serviciu. El își dorește să fie un cetățean model și un polițist corect, dar cariera lui este pusă în pericol înainte să înceapă, din cauza prietenului său, Denze (Matei Dima). Acesta îl recrutează în operațiunea lui nu prea secretă, ”Haita”.

Dacă Anca Dumitra are o vastă experiență ca actriță, completată și de prezența sa în serialul de televiziune ”Las Fierbinți”, Antonia Iacobescu și-a împrumutat vocea pentru diverse seriale de animație

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.