AcasăGeneralANTREPRENOR - SHOW ME THE BUSINESS

ANTREPRENOR – SHOW ME THE BUSINESS

DESPRE EVENIMENT

CONTEXTUL

Editia din 27 mai  2010 a conferintei internationale ANTREPRENOR  - “SHOW ME THE BUSINESS!” va avea loc in locatia neconventionala de la  The Ark si se desfasoara intr-un moment de inflexiune a atitudinilor si comportamentelor care influenteaza mediul de afaceri global.

Epoca succesului garantat si a antreprenoriatului fara reguli isi traieste ultimele clipe, fortata de recesiune. Socurile se transforma in experienta si ascut instinctele pentru o noua conjunctura.

Ne pregatim pentru ECONOMIA ANTREPRENORIALA!

La sfarsitul anului trecut, revista americana „Entrepreneur” decreta 2010 drept „Anul ECONOMIEI ANTREPRENORIALE”. George Solomon, directorul Centrului pentru Excelenta Antreprenoriala de la Universitatea George Washington crede ca „in viitor, sursa neta de locuri de munca va fi creata predominant de climatul antreprenorial si nu prin revitalizarea industriilor cu vechime”.

Esti pregatit sa faci saltul in noua ECONOMIE ANTREPRENORIALA?
Ti-ai rafinat destul instinctul pentru a te adapta?
Ai atitudinea potrivita pentru noile reguli ale jocului?

DE CE sa PARTICIPI?

Ai cel putin 3 MOTIVE:

1. Intelegi oportunitatile de care poti profita in economia care prinde radacini chiar acum, cand citesti aceste randuri. Mai in detaliu, vei intelege:    

  • De ce si cum am ajuns la inceputul unei noi ere, cea a ECONOMIEI ANTREPRENORIALE?
  • Cum s-a schimbat atitudinea antreprenorilor sub amprenta crizei si ce rol va juca flerul in noua ECONOMIE ANTREPRENORIALA?
  • Cum ii ajuta pe intreprinzatori instinctul rafinat de testul recesiunii sa configureze noua economie antreprenoriala?
  • Care sunt principalele patru caracteristici ale contextului economic emergent bazat pe initiativa?

2. Ai acces la ideile si abordarile neconventionale ale unor antreprenori straini pe care le dezbatem impreuna chiar cu ei.

3. Networking cu antreprenorii momentului din Romania.

Participanti & Speakeri

Conferinta se adreseaza antreprenorilor romani de toate varstele, aflati in diferite faze de dezvoltare a propriilor afaceri, de la start-up la momentul perpetuarii cresterii.

Selectia speakerilor a fost realizata pentru a corespunde structurii si intereselor publicului evenimentului. Editia din 2010 a conferintei ANTREPRENOR – “SHOW ME THE BUSINESS!” continua traditia de a avea printre vorbitori tineri antreprenori si intreprinzatori consacrati pe plan international. Lista speakerilor este completata de antreprenori romani cunoscuti si de reprezentanti ai noului val antreprenorial din Romania, tineri cu idei deosebite de afaceri si cu metode si modele inovative de business.

Lista completa a speakerilor o gasiti aici.

Proiectul integrat ANTREPRENOR

ANTREPRENOR este o platforma de comunicare complexa care le da acces intreprinzatorilor romani la informatii de interes si care ii coaguleaza intr-o comunitate solida si dinamica bazata pe principiul de impartasire a experientelor traite in business.

ANUAL – conferintele ANTREPRENOR urmaresc sa dezvolte si sa educe spiritul antreprenorial autohton prin raportare continua la contextul global.

LUNAR – revista MONEY EXPRESS publica sectiunea ANTREPRENOR – veritabil instrument de invatare din experienta antreprenorilor consacrati. ANTREPRENOR pune accentul pe utilitatea si caracterul practic al informatiilor.

SAPTAMANAL – de marti pana joi la 17.30 emisiunea ANTREPRENOR difuzata de The Money Channel expune modele si solutii reale la problemele antreprenorilor.

ZILNIC – platforma de business www.antreprenor.net ofera informatii de actualitate pentru mediul antreprenorial.

In 2009, ANTREPRENOR a fost desemnat de Asociatia Mondiala a Ziarelor (WAN) drept cel mai bun proiect media integrat din lume.

Ultimele Articole

Articolul precedentAdrian Mutu a fost suspendat nouă luni (VIDEO)
Articolul următorProgram