Antreprenorii din Buzău se reunesc într-o organizaţie care să le reprezinte interesele. Ministrul Cadariu, invitat la lansare

”Clubul Oamenilor de Afaceri Buzoieni s-a constituit din nevoia de interacţiune în  mediul de business local şi îşi propune identificarea problemelor specifice şi găsirea unor soluţii comune, dar şi crearea unei legături mai strânse între antreprenori. Clubul vrea să aducă în mijlocul întreprinzătorilor consultanţi, coordonatori  de proiecte, oameni care au pus bazele unor afaceri mari şi profitabile, care să-şi împărtăşească experienţele într-un mod nonformal. De asemenea, clubul şi-a propus ca antreprenorii să se întâlnească cu şefii programelor cu fonduri europene şi cu consultanţi, pentru eficientizarea finanţării şi finalizării proiectelor”, anunţă iniţiatorii într-un comunicat.

Într-o primă fază, oamenii de afaceri buzoieni s-au întâlnit pentru a discuta despre mediul de business, proiecte, programe de finanţare, consultanţă.

 

Iniţiativa i-a aparţinut senatorului PNL Vlad Pufu, care a spus că e nevoie de o voce unitară a oamenilor care plătesc taxe şi impozite.

Primul invitat la dialog, care va şi lansa Clubul Oamenilor de Afaceri Buzoieni, este ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Constantin Daniel Cadariu. Acesta va participa la conferinţa de lansare a COAB, ce va avea loc miercuri, 9 noiembrie, la Buzău. Pentru oamenii de afaceri din Buzău va fi un prilej de a discuta despre programele pe care le are în derulare Ministerul, granturi disponibile pentru investiţii, turism şi programe de finanţare. 

Clubul Oamenilor de Afaceri Buzoieni va fi o organizaţie apolitică şi non-profit, al cărei scop este să devină o organizaţie profesională.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed