AcasăEconomieAnunț de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi. Cum va fi vremea la...

Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi. Cum va fi vremea la turul doi al alegerilor prezidenţiale

“O foarte generală estimare pentru ziua alegerilor: am putea avea temperaturi ceva mai scăzute decât avem acum, dar să rămânem peste normal. Pe de altă parte, nu avem semnalul unor precipitaţii foarte abundente. Ele rămân blocate undeva în zona Mării Adriatice, Italia, Croaţia, zona aceea care traversează o perioadă critică din acest punct de vedere”, a afirmat Georgescu, prezentă la conferinţa Focus Energetic.

 

Ea a adăugat că, deoarece această zonă nu este foarte departe de România, ANM nu exclude să mai avem şi noi episoade de precipitaţii, dar fără a exista semnalul unor precipitaţii foarte abundente.

 

“Cred că, din punctul de vedere al vremii, nu va fi nicio problemă în duminica alegerilor”, a susţinut directorul ANM.

 

Întrebată când vor avea loc primele ninsori, Georgescu a precizat că acest lucru poate fi prognozat doar cu o săptămână înainte.

 

“Privind estimările pentru următoarele săptămâni, iarna pare că încearcă să-şi intre în drepturi, însă treptat, dar nu există deocamdată semnalul vreunei modificări rapide şi de esenţă în aspectul vremii, dar astfel de evenimente le putem prognoza cel mai bine cu maximum o săptămână înainte”, a completat ea.

Ultimele Articole