Anunț major pentru pensionarii din Capitală! Se schimbă sediul Casei de Pensii

0
7
Anunț major pentru pensionarii din Capitală! Se schimbă sediul Casei de Pensii

Violeta Alexandru a anunțat că a avut o discuție cu noul primar al Sectorului 6, alături de care a decis schimbarea sediului Casei de Pensii.

Totodată, acesta a mai precizat că noua schimbare va aduce mai mult respect pensionarilor, iar aglomerația nu va mai exista.

„Am discutat cu Primarul ales al Sectorului 6,

Ciprian Ciucu

, colegul meu, să schimbăm sediul Casei de Pensii Sector 6. Eu am luat deja minime măsuri de organizare pentru ca pensionarii din sectorul 6 să fie primiți și tratați cu respect, de la egal la egal, civilizat. Nu sunt mulțumită de cum arată lucrurile și dacă nu sunt mulțumită, de regulă, nu renunț până nu se rezolvă.

Locația casei de pensii nu este cea mai potrivită. Este un spațiu impropriu. Se creează aglomerație pentru că locul este înghesuit. Oamenii nu pot să ia loc, în mod civilizat, să discute cu funcționarii până primesc toate informațiile de care au nevoie.
Nu am reușit cu PSD, partidul care pretinde că respectă pensionarii. Noi nu pretindem, îi respectăm prin faptele noastre. #pnl
Vreau o altă atitudine în Casele de pensii atunci când ne calcă pragul pensionarii. #sepoatemaimult
Am tot felul de lucruri care mă preocupă. Se pot face multe atunci când Guvernul și administrația locală colaborează.

Vedem care este soluția legală. Sunt om de construcție, nu îmi place să mă rezum la a critica, la a distruge. Se pot face multe. Pentru oameni”, a scris Alexandru pe facebook.