AcasăExterneApar informații mai concrete despre vaccinul chinezesc! Ar avea o eficiență bună

Apar informații mai concrete despre vaccinul chinezesc! Ar avea o eficiență bună

Vaccinul anti-coronavirus dezvoltat de chinezii de la Sinopharm prezintă o eficienţă de 86%, spun cercetătorii din Emiratele Arabe Unite, unde au fost efectuate testele clinice.

Rezultatele ultimelor teste clinice realizate în Emiratele Arabe Unite arată că vaccinul chinezesc de combatere a coronavirusului prezintă o eficienţă de 86%, ştirea aducând astfel un nou concurent în cursa globală a vaccinului care să pună capăt pandemiei, transmite The Guardian.

 

Umilință totală pentru Ciolacu! E disperat și vrea doar ”să fie băgat în seamă”

 

Chiar dacă incertitudinile care înconjoară compania farmaceutică Sinopharm, deţinută de statul chinez, nu încetează să circule, EAU intenţionează să folosească vaccinul pentru un program masiv de imunizare pe teritoriul ţării. Cercetătorii din Emirate au efectuat în septembrie o serie de teste clinice cu ajutorul a 31.000 de voluntari din 125 de ţări.

Ministrul arab al sănătăţii a declarat că autorităţile au „evaluat analiza interimară a Sinopharm şi nu s-a descoperit niciun motiv de îngrijorare”, însă nu a făcut referire la efectele secundare ale vaccinului.

 

Streinu Cercel se revoltă! Mesaj tranșant pentru viitorul senator AUR

 

 

Spre deosebire de vaccinurile companiilor Pfizer/BioNTech şi Moderna, care trebuie depozitate la minus 70 grade Celsius şi, respectiv, minus 20 grade Celsius, vaccinul dezvoltat de Sinopharm poate fi transportat la temperaturi de 2-8 grade, un avantaj enorm pentru oamenii care trăiesc în zone fără electricitate.

Zilele trecute, gigantul farmaceutic AstraZeneca a anunţat un parteneriat cu Institutul Gamaleya din Moscova pentru a studia posibilele combinaţii dintre vaccinurile dezvoltate separat de grupurile de cercetători.

Anterior, oamenii de ştiinţă care au creat vaccinul Sputnik V au abordat compania anglo-suedeză pe Twitter în vederea unui parteneriat ce ar îmbunătăţi eficienţa şi siguranţa vaccinurilor.

Ultimele Articole