x


  • EUR
    4.8387
    USD
    4.3203
string(10) "imobiliare"

Apartamentele cu întreținere aproape ZERO!

Lume ca în vremurile bune la Târgul Imobiliar din Capitală. Dar oamenii care au venit să îşi caute case sunt foarte pretenţioşi. Cei mai mulţi ştiu ce vor şi aşteaptă scăderea preţurilor.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 19.05.2019, 7:21

Dorinţe greu de îndeplinit. Cât despre dezvoltatori, nu mai au reduceri cu două cifre, iar preţurile sunt apropiate de cele care erau în toamna trecută. Asta pentru că euro între timp a urcat spectaculos. La un ansamblu am găsit în premieră preţurile în lei, ca să-i scutească pe clienţi de şocul valutar.

 

Reprezentantul unui ansamblu rezidenţial: ”Am observat tendinţa euro de a creşte, toţi ştim acest lucru şi clienţii pierd foarte mulți bani la cursul valutar. Există situaţii în care pierd şi două, trei, chiar 4-5 mii de euro. Suntem în România, creditele sunt în lei, plătim în lei.”

 

În tendinţe sunt casele verzi, iar, mai nou, apartamentele la bloc cu întreţinere aproape zero, scrie ProTV.

 

Director de vânzări: “Cu un credit de 30 de ani, dacă iei o casă verde, un apartament verde, îl poţi plăti cu 10 ani mai devreme din lipsa facturilor de întreţinere. Încălzirea într-o lună de iarnă nu sare de un leu pe metru pătrat.”

 

Cele mai multe oferte de la târg, care ţine până duminică seară, sunt în zona de Nord şi în localităţile de lângă Bucureşti.