Aplicaţia Facebook Messenger, nefuncţională pentru milioane de utilizatori

0
35
Aplicaţia Facebook Messenger, nefuncţională pentru milioane de utilizatori

Mesajele nu pot fi trimise sau sunt trimise cu întârziere şi nu este posibilă nici descărcarea de clipuri şi fotografii.

Potrivit site-ului DownDetector, aplicaţia de mesageria nu funcţionează în părţi din Asia, Europa, Australia şi America de Nord.

Au fost primite peste 2.400 de reclamaţii pe minut legat de indisponibilitatea serviciului. Utilizatorii reclamau că nu pot trimite mesaje, nu se pot loga, nu pot trimite fotografii sau videoclipuri şi nici apeluri.

Primele ţări afectate au fost, aparent, Marea Britanie, Belgia şi Franţa, după care defecţiunea s-a extins. Cea mai afactată este Polonia.

Aparent, şi Instagram – deţinută de Facebook – prezintă probleme. Mai mulţi utilizatori au reclamat că ambele aplicaţii, Instagram şi Facebook, nu funcţionează.

În afară de DownDetector, IsTheServiceDown şi IsItDown au confirmat creşteri ale raportărilor problemelor de sistem ale Facebook Messenger şi Instagram.

Facebook nu a emis, deocamdată, un comunicat oficial legat de problemă.

În lunile august şi septembrie au mai fost constatate probleme ale sistemului, însă aceasta de acum pare a fi una dintre cele mai îndelungate din istoria aplicaţiei.