AcasăEconomieApple Music inaugurează spectacole live cu sunet spaţial

Apple Music inaugurează spectacole live cu sunet spaţial

După ce, în mai, a lansat Apple Music Live pentru concerte, acum serviciul muzical deţinut de producătorul iPhone-ului oferă Apple Music Sessions, care va conţine spectacole live înregistrate în studioul Apple şi la care sunt invitaţi artişti celebrii.

Noul tip de conţinut debutează cu spectacole realizate de Carrie Underwood şi Tenille Townes, care vor fi urmaţi de Andress şi Ronnie Dunn. Înregistrările au loc în studioul Apple din Nashville.

Apple promite mult conţinut în această nouă secţiune şi spune că va aborda o gamă largă de genuri. În plus, spectacolele sunt disponibile şi în format video, astfel că pot fi şi văzute, nu doar ascultate.

Concertele din cadrul Apple Music Sessions vor oferi sunet spaţial, ceea ce deja este o diferenţiere majoră din punctul de vedere al calităţii sunetului faţă de Spotify, care oferă conţinut similar.

Spotify a promis că va oferi sunet lossless până la finele anului trecut şi încă nu a făcut-o. În aceste condiţii, sunetul spaţial pare foarte îndepărtat pentru platforma suedeză, care se concentrează mai mult pe podcast-uri şi, mai nou, cărţi audio decât pe muzică.

Ultimele Articole