Are aproape 300 de miliarde $ și merge cu cea mai ieftină mașină din lume

0

Ratan Tata, unul din cei mai importanți industriași din Asia, a fost surprins la volanul celui mai ieftin automobil din lume.

Este vorba de un Nano produs de compania pe care miliardarul a inființat-o, Tata Motors, o mașină care costă puțin peste 1900 de dolari. De 6 decenii unul dintre cei mai bogați oameni din India, Ratan Tata (84 de ani) merge cu un model de mașină care a ieșit și de pe banda de producție (a fost lansată în 2009, ultimul automobil fiind produs în 2019). Tata Nano a rămas mașina sa de suflet, un proiect  ce a dat șansa a sute de mii de oameni cu venituri modeste să călătorească într-o mașină.

Sorin Zlat, invitat pe scena Blue Note Jazz Festival. Este cel mai important festival de jazz din New York

Are aproape 300 de miliarde $ și merge cu cea mai ieftină mașină din lume

Descris de presă drept un om ce trăiește cât mai simplu cu putință, în ciuda averii sale de 291 miliarde (conform Forbes), Ratan Tata și-a făcut apariția în parcarea unui hotel de lux, fără echipă de pază. Grupul al cărui CEO este a cumpărat producătorul auto de lux Jaguar –Land Rover. Compania s-a avea în 2010 aproape 40.000 de angajați în 80 de țări. ”Iubesc masinile. Mi-a părut foarte rău cand brandul Pontiac a disparut, eram un mare admirator al său”, declara afaceristul.

Andre s-au reunit după 20 de ani! Merg împreună la ASIA Express