AcasăActualitateAȘA-S ROMÂNII! Asistentă: Mi-au turnat clor pe ușă și m-au dat afară...

AȘA-S ROMÂNII! Asistentă: Mi-au turnat clor pe ușă și m-au dat afară din magazin doar pentru că lucrez la Infecțioase

Mihaela Moga Pal, în vârstă de 44 de ani, a povestit pe o rețea socială teroarea prin care trece de când lucrează într-un spital care primește pacienți infectați cu COVID-19.

 

„Fetelor este foarte grav ce mi s-a putut întâmpla doar pentru simplul fapt că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase Galați. Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani… Mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului… Mi-au trimis poliția acasă… M-au dat afară din magazinul blocului doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase.!!!! Ce să înțeleg…. E discriminare????”, a scris Mihaela Moga Pal pe rețeaua socială.

 

Postarea asistentei, însoțită de mesajul „Eu nu pot sta acasă”, a fost comentată de sute de oameni, cele mai multe mesaje fiind de încurajare:

 

„Ar fi frumos ca atunci când ajungi acasă să te aștepte cu flori. Că nu ești una din acele persoane care și-au dat demisia. Meriți tot respectul”, a scris un gălățean pe Facebook, în timp ce altul o sfătuiește să se adreseze Poliției.

 

„Nu vă cunosc dar îmi pare atât de rău că sunteți pusă în situația asta.. îmi este rușine pentru rușinea vecinilor dumneavoastră.. sper să aveți tăria să îi ignorați, să depuneți plângere și să rămâneți sănătoasă!”

 

Cei care comentează se declară revoltați mai ales că vecinii ar putea avea nevoie de servicii medicale la Spitalul de Boli Infecțioase.

 

„Să le fie rușine! Ar trebui să vă facă statuie, să vă lase flori la ușă! Când vor ajunge la spitalul unde lucrați să îi tratați cu clor!”, scrie un altul.

Ultimele Articole