AcasăActualitateASF, premiată pentru „Forumul Educației Financiare și pentru consecvența și impactul acțiunilor...

ASF, premiată pentru „Forumul Educației Financiare și pentru consecvența și impactul acțiunilor ample de educație financiară”

Autoritatea de Supraveghere Finciară a fost premiată la Gala Financial Intelligence pentru „Forumul Educației Financiare și pentru consecvența și impactul acțiunilor ample de educație financiară”. Forumul a avut loc în 9 iunie și a fost organizat împreună cu ASE și cu Asociația Română a Băncilor.

”Educația financiară este o direcție strategică de acțiune pentru ASF, drept dovadă până acum aproape 300.000 de elevi, circa 25.000 de studenți și peste 4.800 de profesori au beneficiat de cursurile și prezentările susținute de lectorii noștri. Ieri, am primit, din partea publicației Financial Intelligence, premiul pentru „Forumul Educației Financiare și pentru consecvența și impactul acțiunilor ample de educație financiară”. Educația financiară este o direcție strategică de acțiune pentru ASF, drept dovadă până acum aproape 300.000 de elevi, circa 25.000 de studenți și peste 4.800 de profesori au beneficiat de cursurile și prezentările susținute de lectorii noștri. Ieri, am primit, din partea publicației Financial Intelligence, premiul pentru „Forumul Educației Financiare și pentru consecvența și impactul acțiunilor ample de educație financiară”, a declarat Daniel Apostol, purtător de cuvânt ASF. .

Cu ocazia ceremoniei de acordare a premiilor, Daniel Apostol a spus că această distincție încununează eforturile de reală echipă. ”Și nu mă refer numai la Marian Siminică, directorul Institutului de Studii Financiare, și mă refer și la ASE, cu ajutorul căreia construcția forumului, mă refer și la Asociația Română a Băncilor, dar mă refer la dvs. toți cei din sală și mă refer la mulți alții care nu sunt acum în sală și care ne ajută în eforturile de zi cu zi în educație financiară. Vă transmit mulțumirile noastre, în numele președintelui Autorității, Nicu Marcu, și întregii echipe”, a spus Daniel Apostol.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.