x


  • EUR
    4.7800
    USD
    4.4131
string(16) "instant-articles"

Asta nu e o tăiere de salariu, Herr Präsident? S-au anunțat TOATE reducerile

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, consideră că în ciuda promisiunilor, cei de la PNL vor tăia salariile bugetarilor, odată ce ajung la guvernare. Fifor susține că inclusiv eliminarea voucherelor de vacanță ar însemna o tăiere de salarii.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 14.10.2019, 10:00

”Iohannis a spus ieri că tăierile de pensii și salarii care urmează ar fi una dintre „sperietorile mincinoase ale PSD”.

 

În primul rând, nu sunt ale PSD! Sunt sperietorile PNL, Herr Iohannis! Și nu sunt mincinoase, ci cât se poate de adevărate!

 

PNL-iștii spun că vor anula voucherele de vacanță. Asta nu e o tăiere de salariu, Herr Präsident?

 

PNL-iștii spun că vor anula bonusurile și sporurile bugetarilor. Adică tot tăieri de salarii!

 

Și premierul Sică zice că trebuie impozitate salariile IT-iștilor din privat. Asta nu e tot o tăiere de salarii, Herr Iohannis?

 

Nu spune chiar consilierul dumneavoastra personal că trebuie impozit progresiv pe salarii (și stat, și privat) – adică tot tăieri – și că trebuie lăsați pe drumuri 400.000 de bugetari – adică să tăiați cu totul 400.000 de salarii?!

 

Și nu spuneați chiar dumneavoastra și tot PNL-ul în cor că „nu mai sunt bani de pensii”? Păi tocmai v-ați dat de gol că vreți să le tăiați. Că e logic, dacă „nu mai sunt bani”, trebuie tăiate.

 

Dragi români, nu vă cer să mă credeți pe cuvânt când vă spun că vine austeritatea. Citiți ce zic PNL-iștii și vă veți convinge! Eu vă spun doar că puteți opri totul cu votul din noiembrie!”, scrie Mihai Fifor.