Astăzi începe Beach, Please!, festivalul de 12 milioane de euro, cel mai așteptat eveniment în rândul adolescenților! Se așteaptă 120.000 de tineri la Costinești

Astăzi începe Beach, Please!, festivalul de 12 milioane de euro, cel mai așteptat eveniment în rândul adolescenților de la noi. Pe plaja din Costinești, organizatorii se așteaptă să atragă peste 120.000 de tineri în cinci zile de concerte și activități.

Un festival lăudat prin recorduri

Festivalul Beach, Please! a fost prezentat de organizatori drept cel mai mare festival urban din sud-estul Europei, depășind chiar și UNTOLD în ceea ce privește bugetul și grandoarea. Evenimentul se desfășoară pe o suprafață impresionantă de 21 de hectare, fiind cea mai mare întindere a unui festival din România.

Americanul Travis Scott adus pe 2,5 milioane de euro, conform organizatorilor

Tinerii care vor participa la Beach, Please! vor avea parte de un spectacol de neuitat. Aproximativ 200 de artiști vor urca pe cele trei scene ale festivalului. Printre vedetele principale se numără nonconformistul și controversatul Travis Scott, adus pentru o sumă ”bombastică”, trâmbițată de organizatori, de 2,5 milioane de euro.

Pe lângă concerte, participanții se vor bucura de o serie de atracții (Roată panoramică, Skate park, Teren de baschet, zone instagramabile)

În plus, festivalul va găzdui cel mai mare Food Court din Europa, oferind o varietate largă de opțiuni culinare.

Infrastructură, antidrog și siguranță. 125 de persoane au fost prinse cu substanțe interzise la ediția din 2023

Anul trecut, prin măsurile active de verificare, au fost oprite din a participa la festival 125 de persoane, identificate având asupra lor substanțe interzise la deținere. Pentru a facilita accesul, organizatorii au asfaltat și iluminat un drum nou către locația festivalului. Zona de camping, care se întinde pe 21 de hectare, va oferi condiții excelente, incluzând:

  • Corturi de închiriat pentru 2 sau 4 persoane
  • Pază 24/7
  • Camere de supraveghere
  • Toalete și dușuri
  • Vestiare sigure

Prețuri și accesibilitate ”Beach, Please”

Abonamentele pentru cele cinci zile de festival costă:

  • 895 lei pentru tinerii sub 25 de ani
  • 995 lei pentru cei peste 25 de ani

Biletele pentru o singură zi variază între 60 și 110 euro, în funcție de line-up-ul fiecărei zile.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed