Atenție, pericol de accidentare! IKEA anunţă o campanie de rechemare a unor oglinzi

Compania IKEA transmite că a început o campanie de rechemare al unui model de oglindă pentru a evita eventualele accidentări.

Așadar, clienții care au cumpărat o oglindă LETTAN sunt îndemnați să nu o mai utilizeze pentru că există posibilitatea ca accesoriile de fixare pe perete să se rupă.

„IKEA îndeamnă toţi clienţii care deţin o oglindă LETTAN vizată să nu o mai utilizeze şi să comande accesorii de fixare pe perete, de schimb, gratuit. Siguranţa clienţilor este prioritatea principală la IKEA.

Aşadar, anunţăm o campanie de rechemare în vederea reparării pentru oglinzile LETTAN cu marcaj de dată înainte de 2105 (AASS) şi inclusiv, ca urmare a riscului de rupere a accesoriilor de fixare pe perete”, anunţă compania.

Produsele IKEA trebuie să fie sigure

IKEA afirmă că dezvoltă produsele utilizând un program riguros de evaluare a riscurilor şi de testare, pentru a se asigura că acestea respectă toate legile şi standardele aplicabile pe pieţele unde sunt vândute.

„În pofida acestui fapt, ni s-a adus la cunoştinţă faptul că unele dintre accesoriile de fixare pe perete a oglinzilor LETTAN s-au rupt. Acest lucru a dusla căderea neaşteptată a unor oglinzi. Prin urmare, îndemnăm toţi clienţii care deţin o oglindă LETTAN vizată să nu o mai utilizeze şi să comande noi accesorii de fixare pe perete, gratuit”, precizează reprezentanţii IKEA.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed