Au descoperit într-un lac un seif cu 100.000 de dolari

Au găsit comoara! Un cuplu din statul american New York, care pescuia cu ajutorul unui magnet, în căutarea unor corpuri metalice inedite, a reușit să scoată din apă un seif plin cu bancnote, valoarea totală a acestora ridicându-se la 100.000 de dolari.

James Kane și Barbie Agostini au aruncat un cablu cu un magnet puternic atașat la unul dintre capete într-un lac din parcul Flushing Meadows-Corona în cartierul Queens, pe 31 mai. Cuplul a reușit să deschidă seiful și să găsească cei aproximativ 100.000 de dolari, aranjați în pachete de bancnote de 100 de dolari. Bancnotele, însă, fuseseră deja deteriorate de apă.

James Kane a explicat, pentru presa americană, că el și iubita sa au început să pescuiască cu magneți în timpul pandemiei de COVID-19, fiind atrași de ideea de a găsi obiecte de valoare fără să aibă nevoie de prea mulți bani pe care să îi investească în echipamente performante, arată Digi24.

Pescuitul cu magneți presupune legarea unui magnet puternic la capătul unei sfori, care mai apoi este aruncată în apă în speranța că va agăța obiecte de metal. Niciunul din ei nu se aștepta ca la capătul celălalt al sforii să găsească un seif. Încă și mai mare le-a fost mirarea când au descoperit că seiful era plin cu bani, mai arată sursa citată.

În mod responsabil, cei doi au contactat Poliția în legătură cu descoperirea lor. Polițiștii le-au explicat că banii din respectivul seif nu sunt asociați cu vreo infracțiune, însă că proprietarul de drept al acestora va fi imposibil de identificat.

Cuplul a spus că nu a mai găsit niciodată așa ceva. Printre celelalte descoperiri ale lor se numără puști vechi, grenade din al Doilea Război Mondial, o motocicletă, monede străine și bijuterii.

Din acest motiv, celor doi le-a fost permis de către autorități să păstreze tot ce au descoperit.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed