x


  • EUR
    4.8288
    USD
    4.4163
string(16) "instant-articles"

Au descoperit România: „Cea mai mare surpriză a aventurii noastre prin Europa”

Doi turiști profesioniști au fost surprinși de România.

Author: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 18.01.2020, 8:34

Doi turişti străini care au făcut un tur al Europei, renunţând timp de un an la slujbele lor şi convertindu-şi maşina într-o dubiţă, au povestit ce impresie le-a făcut România, ţara pe care au vrut iniţial s-o ocolească.

„Vanlife“ este canalul de Youtube în care Victor şi Kristina, doi turişti străini care s-au intitulat „Victor’s Vanventures“, îşi povestesc aventurile din turul lor european. Ei postează clipuri video în care relatează experienţele prin diferite ţări vizitate. În 2018, Victor şi Kristina şi-au convertit maşina, un Renault Trafic, într-o dubiţă-rulotă, au renunţat la slujbele lor şi au plecat într-o aventură de 1 an prin Europa. Călătoria lor a început în Anglia şi s-a terminat în Italia, străbătând Franţa, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Slovacia, România, Bulgaria şi Turcia. Despre România, Victor şi Kristina mărturisesc că a fost surpriza cea mare din turneul lor prin Europa. Ei au recunoscut că iniţial au vrut s-o ocolească, pentru că auziseră numai lucruri rele. „România, ţara pe care am încercat să o evităm traversând spre Ucraina şi luând apoi feribotul spre Turcia. Oamenii spuneau că nu e sigură, că vom fi jefuiţi, că poliţia va încerca să profite de noi… dar ghiciţi, ce! Soarta (şi noi pierzându-ne actele de înregistrare a dubiţei ne-a forţat să conducem prin România şi am avut o revelaţie!

 

Vedeţi în o parte din călătoria noastră acest minunat loc în care viaţa este simplă, în care lumea îţi face semn cu mâna când treci, în care animalele de fermă cutreieră libere, ca să menţionez petrecerea de Halloween la Castelul lui Dracula, cai şi căruţe pretutindeni, şi… “

 

Articolul integral pe ADEVĂRUL