AcasăMoney&PeopleAu fost ospătari înainte să devină celebri. Vedetele noastre care și-au început...

Au fost ospătari înainte să devină celebri. Vedetele noastre care și-au început cariera printre mese de restaurant

Astăzi servesc glume, recomandări, cântă și prezintă emisiuni de televiziune, însă, înainte să devină celebre, au servit la mese. Ele sunt vedetele noastre care și-au început cariera la restaurant.

Povestea succesului lui Cornel Palade a plecat dintr-un local căci veteranul comic a fost ospătar profesionist la o cârciumă din Piatra-Neamț. A făcut și pregătire pentru meseria asta, o școală de bucătari-ospătari, acasă, la Moinești, Bacău. Până să fie ospătar calificat actorul a profesat și ca fierar betonist, apoi a lucrat la o fabrică de hârtie înainte să se angajeze la Teatrul Muzical din Galați.

Și actorul Pavel Bartoș și-a îmbunătățit farmecul printre mese de restaurant, unde servit ciorbe și sprițuri. S-a întâmplat în anii studenției: ”Am fost și ospătar, am lucrat și într-un non-stop, am vândut mărțișoare. Dar am savurat din plin viața de student”, spune mândru actorul.

Frumoasa Monica Bârlădeanu a avut primul job La 16 ani, ca chelneriță la un local de lângă gara din Iași. Uneori lucra 24 cu 48 de ore. ”Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare. Exact în vara din a 10-a m-am angajat ospătăriţă la o terasă. Când eşti ospătar eşti în picioare tot timpul. Țin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani şi primii bani erau din bacşiş, nu era salariu. Când a ajuns la salariu şi s-a uitat în buletinul meu, îţi dai seama, eram totuşi un minor, dar erau anii 90”, își aduce aminte actrița.

Vedetele noastre care și-au început cariera printre mese de restaurant

Au fost ospătari înainte să devină celebri. Monica Bârlădeanu ori Ramona Olaru au muncit în restaurante și la terase

Înainte să devină Miss Playboy și vedetă de televiziune, Andreea Mantea (Kanal D) a fost picoliță. ”Am fost întrebată dacă sunt în stare să duc o tavă plina cu băuturi. Am înghițit în sec si-am zis că da. Când mi-au pus tava în brate, pe tocuri fiind, după trei pași am scăpat-o pe jos” * Și Cristina Cioran a avut mai multe meserii până la 20 de ani, cea mai importantă fiind de vânzător de înghețată și ospătar* Vedeta Anterna 1, Ramona Olaru  a lucrat ca picolo și ospătar timp de doi ani. ”Am fost ospătăriță, dar am început ca picolo, la un restaurant în Drajna, județul Călărași. Eram o țărăncuță, nici fizic, nici moral, nici vestimentar nu eram ca acum. Băieții se luau de mine. Am muncit ceva timp acolo, cred că vreo doi ani. Trebuia să fac niște bani, ca să plec la București. Am fost și la sapă, deci am început mult mai de jos” *Greu de închipuit însă Florin Piersic Jr a lucrat într-un restaurant în New York. Actorul a plecat să-și croiască propriul drum departe de umbra celebrității tatălui său și a spalat vase și 16 ore pe zi sperând să-l remarce o celebritate. ”Exact după ce am plecat, a doua zi, mi-a zis cineva că a filmat Al Pacino în restaurantul ăla”, povestește Florinm Piersic Jr,.

https://www.money.ro/marius-tuca-salariul-andrei-esca-era-o-gluma-fata-de-cat-castigam/

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.