Au început atacurile din USR la adresa AUR: ”Adunătură de fasciști”

Mihai Politeanu, ales deputat de Prahova pe liste USR PLUS, este primul nou parlamentar care adoptat o atitudine intransigenta fata de AUR. Ceilalti lideri politici s-au ferit pana acum sa isi spuna parerea despre AUR.

 

IOHANNIS, avertizat de AUR! ”Vom face SPECTACOL la Cotroceni”

 

 

„Voi continua sa promovez valorile democratice, principiile statului de drept, drepturile omului, toleranta si respectul fata de semenii nostri, indiferent de rasa, etnie, culoarea pielii, gen, orientare sexuala. Demnitatea fiecarui om trebuie respectata si fiecare om trebuie tratat egal, in raport cu legea, nu in raport cu umorile, ura, idiosincraziile si frustrarile unor extremisti.

Din acest punct de vedere, AUR este la modul cel mai real o amenintare atat la drepturile si demnitatea unor romani, care sunt altfel decat majoritatea, cat si la integritatea fizica a acestora. AUR nu este altceva decat o adunatura de fascisti, penali cu cazier, nationalisto-ceausisti din armata comunista a Romaniei, fani ai Moscovei si dusmani ai democratiei si societatii deschise, legionaroizi emasculati de prezenta femeilor, cum este dl. Lavric. In acelasi timp, oamenii care au ajuns la disperarea de a vota aceasta adunatura trebuie ascultati si luati in serios, nu batjocoriti si acuzati. Pentru ca minciunile, coruptia, lipsa de performanta, lipsa de empatie, mizele meschine ale clasei politice de pana acum ne-au adus in aceasta situatie”, a scris Politeanu pe Facebook.

 

Partidul lui BĂSESCU, înfrângere cruntă în instanță

 

 

Politeanu este cel care, in februarie 2017, in numele asociatiei Initiativa Romania a depus un denunt la DNA impotriva premierului Grindeanu si a ministrilor PSD care au avizat OUG 13.

 

Copresedintele AUR Claudiu Tarziu afirma intr-un interviu publicat vineri ca homosexualitatea pote fi fi comparata cu deviatii sexuale grave, care sunt incriminate acum in toate statele lumii, precum zoofilia, necrofilia sau pedofilia.

„Am vazut ca m-au terfelit in presa pentru ca am comparat homosexualitatea cu alte deviatii sexuale, ca zoofilia, necrofilia sau pedofilia. Pai n-am exagerat deloc, pentru ca si aceasta pidosnicie este o deviatie sexuala, tratata ca atare pana la inceputul anilor 90, cand a fost scoasa din tratatele de psihiatrie de corectitudinea politica.

Noi stim foarte bine lucrul acesta si faptul ca se rescrie un soi de pat al lui Procust corect politic – ce ai voie si ce n-ai voie sa spui – nu ne intereseaza. Noi luptam impotriva corectitudinii politice, spunand adevarului pe numele lui, nu incercam sa-l coafam”, a declarat Tarziu pentru r3media.ro.

Pozitii similare fata de minoritatile sexuale au mai fost adoptate in regimurile naziste, fasciste si comuniste.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri