Au început marile probleme pentru IMPERIUL magnatului NICULAE! INTERAGRO, executată silit

Grupul Interagro a avut unele dintre cele mai profitabile activități în zona Teleormanului, cu precădere în Zimnicea, unde și locuiește formal patronul Ioan Niculae. Ajungerea acestuia la Rahova nu este, însă, singura problemă a companiei. Aceasta pierde, prin executare silită, din proprietățile imobiliare.

 

INCIDENT la ”Marius Nasta” din București. Instalația de climatizare de la unitatea mobilă a scos fum puternic

 

 

Este și cazul motelului din Zimnicea, care aparține Interagro, publicat recent în vederea licitației pe un  site de executări silite. Motelul are 48 de apartamente și 4 etaje, la care se adaugă 3 spații comerciale.

Potrivit descrierii de pe site-ul specializat în executări silite, motelul din Zimnicea al Interagro este situat într-o zonă centrală a orașului și este, în fapt, un bloc cu trei scări, fiecare scară are la parter un spațiu comercial în suprafață de 179,2 mp și pe fiecare nivel sunt câte 4 apartamente (două cu două camere și două cu trei camere).

 

Şoşoacă l-a confruntat pe Vlad Voiculescu după spitalul de la Marius Nasta. SCANDAL: “Dă-te la o parte, sunt senator”

 

 

 

Din punctul de vedere al utilităților, vorbim despre dotări complete: rețea de energie electrică, rețea de apă, rețea de gaz și rețea de canalizare.

Blocul are fundații izolate din beton armat, structura de rezistență din cadre din beton armat (stâlpi și grinzi din beton armat) și zidărie de cărămidă.

Prețul de pornire al vânzării este de 1,339,020 euro.

 

 

Articolul integral pe INVESTIGATORIA

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed