Au tăbărât pe fostul primar TUDORACHE! “Ce poet ați ajuns de când nu mai aveți de unde fura”

0
3
Au tăbărât pe fostul primar TUDORACHE! “Ce poet ați ajuns de când nu mai aveți de unde fura”

Fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, in prezent deputat PSD, a fost tinta ironiilor pe reteaua Facebook, dupa ce a postat un proverb inedit, intr-o compozitie proprie.

“Pentru ca urau gandacul rosu, termita si viespea au votat insecticidul. Au murit cu totii, inclusiv greierul, desi nu votase,” este vorba de duh a fostului edil care a starnit reactii.

 

I-au CARANTINAT din GREȘEALĂ la NĂDLAC! Scandalul este MAXIM

 

 

Primaria Sectorului 1 a fost castigata de Clotilde Armand (USR-PLUS) – 36.455 de voturi, Daniel Tudorache (PSD)- 35.451, Ioana Constantin (PMP)- 6.928. In procente Clotilde Armand a fost votata de 40,95%, Daniel Tudorache- 39,82%, iar Ioana Constantin – 7,78%.

Fostul primar PSD a contestat alegerile in instanta si a facuta plangere penala la Sectia Speciala. Dupa alegeri, procurorii DNA au deschis chiar si o ancheta de coruptie in cazul fostului edil.

 

 

Cine este omul de afaceri despre care senatoarea Șoșoacă susține că ar controla AUR

 

 

“Din lumea celor care nu cuvanta!”

 

Reactiile la postarea actualului primar nu au intarziat sa apara:

– “Zise .. vanzatorul de insecticide, Eu nu pot avea incredere intr-o persoana care a fost primar atatia ani de zile si la care eu cetateanul de rand nu am avut ocazia sa-i vorbesc, desi am incercat.. ati primit ceea ce ati oferit.”
– “Ce poet ati ajuns de cind nu mai aveti de unde fura.. pun pariu ca o sa scrieti si ceva carti din inchisoare, Doamne ajuta!”
– “Parca spuneati ca alegerile au fost fraudate!”
– “Morala e ca mai bine ii calcau in picioare.”
– “Din lumea celor care nu cuvanta!”